Oldalak

2011. május 26., csütörtök

Még lehet küldeni Japánba...

A hírekben egyre ritkábban szerepelnek, nálunk meg már mindenki el is felejtkezett Róluk. Még mindig NAGYON sokan élnek menedékhelyen, és nincs is hová menniük...
Ha esetleg Valaki még szeretne Nekik képeslapot küldeni Japánba, Június közepéig még van ideje. Gabi addig még biztosan önkéntesként segédkezik.
És ha kéri Valaki, szívesen küldök emailben japánul egy pár soros üzenetet, amit ki tud nyomtatni.

Köszönöm :-)
És szép napot!


2011. május 25., szerda

J mint... J

Izgalmas új kihívás vár a Yabonál! :D Textil a feltétel - úgyhogy hajrá, elő az anyagokkal, és az izgalmas kihívás mellett szuper nyeremény is vár!!!

Egy minialbum szerűt kezdtem - "Boldog Mosolyok/Pillanatok" vagy valami ilyesmi a terv. Szeretnék egy albumot, amiben boldog mindenki, és megörökíteni emellett, hogy MI az, amitől ennyire boldog volt.
Úgyhogy íme Anyukám. "Judit - mint Júlia". Nem is emlékszem, játszotta-e végül Júliát, ami a legtöbb színésznő álma... majd megkérdem :-)

A kép aznap készült, amikor felvették a színművészetire, és csak úgy ragyog a boldogságtól. Az alap egy keresztszemes hímzéshez használt alap, rádekuztam egy régi könyvből egy Rómeó és Júlia részletet, Aztán tintáztam, és az egészet lelakkoztam. Nem lett kemény, de pont megfelelő tartást kapott így a háttér. A csíkok is egy anyagdarabból vannak - a ruhának hasonló rózsaszín árnyalata volt.
Titkos hátsó szándékkal lett ilyen alakja... ha meg mégsem lesz album, mert elúszom közben, akkor is jó lesz könyvjelzőnek, és ráfogom, hogy eleve annak készült :D

Köszönöm, hogy benéztél! Szép napot!

Lapok Japánba

Végül ezek a lapok repültek el Japánba - mind 10x6.5 cm-es. Eléggé zsúfolt a fejem, úgyhogy kerestem gyorsan vázlatokat.
A CPS 219 vázlata alapján készítettem az első kettőt:
I created this cards to send to Japan - pretty small, 10x6.5 cm. I have not too much time, so I used sketches.
This 2 was inspired by CPS 219:


A következő kettőt a SSSC 118 vázlata ihlette:
The next 2 one is inspired by SSSC 118:


Ez meg csak úgy... :-)
This was just created... :-)


Mindegyik lapon egy kis üzenet áll, és persze az elmaradhatatlan origami-tsuru (daru), a békesség és a gyors felépülés jelképe.
On each card is a short message, and of course an origami-tsuru.


És az előző bejegyzésben szereplő oldalamat töbekkel együtt kiemelték a Prima-blogon :-) Ezek szerint sikerült egy kicsit eltalálni a Prima sítlust :-))) Hurrá :-)

Köszönöm, hogy benéztél :-)
Thanks for visiting! :-)