Oldalak

2009. május 18., hétfő

Yabo és Simon mondja :-)

Újabb DT munka. Ajándék lett volna eredetileg... aztán nem is készült el időben, meg túl ... nem is tudom... úgyhogy egyelőre marad az én kis ékszerem. Mini kör album - amit fel is lehet akasztani :-)
Another DT work. I wanted to create as a present, but I was late, and finally it turned out to be too ... don't know, just didn't match my frind's style... so it still stays at home with me, and it's my jewellery. It's a mini round album, but You can also hang it up :-)




Az alap Yabo kör album volt, ez az eleje és a hátulja, erre ragasztottam fel a kartonból vágott harmonikaalbumot. Mivel a hajtások mentén elég gyengécskének tűnt, ott még mindkét oldalon megerősítettem Tesa-val - ami szerencsére nem látszik a mintás papír alatt :D amit tintáztam, és pecsételtem (Simon Says Clear Stamps DREAM PARIS ROME NEW YORK), majd ragasztgattam rá virág-alakú körömstrasszokat (Bp. Nyugati aluljáró ;-) és egyéb strasszokat, összetintázott csipkét, Linsey féle ajándék rózsaszín virágot szétszedve, Krea-Tippes kis virágokat (köszi Ágika!! :-). Egy helyen gyöngytollaztam is. A halvány színű Yabo cimkéket először Tim Holz Antique Linen distress Ink-kel tintáztam, aztán egy másik barnával, majd erre is pecsételtem 3 színben.
A lepkét fóliából vágtam, majd körbetintáztam StazOn Opayue - Mint tintával, és pecsételtem is rá. És erre is jött kisvirág és virágstrassz.
For the front and the back cover, I used 2 pages of a Yabo round mini album - so they are hard enough, and also have holes on them. Than cut an accordion album from a larger paper, and paste on them. Add this beautiful K&C paper, and stamped all over with my Simon Says Clear Stamps DREAM PARIS ROME NEW YORK stamps :D On the Yabo tags I used Tim Holz Antique Linen distress Ink, than another darker ink. And also stmaped on it in 3 colors.
I cut the "acrylic-looks-like" butterfly from a printable slide, than inked and stamped on it with StazOn Opaque - Mint.

Így néz ki egészen közelről:
And a closer view:











Köszi, hogy benéztél! Neked is szép álmokat :D
Thanks for visiting! And have a nice DREAM too! :D

9 megjegyzés:

_eszter_ írta...

gyönyörűséges......

Kata írta...

Olyan szép lett, a sok finom részlet és a színek. Nekem tetszik nagyon!

Klári írta...

Hana,lehet, hogy meghibbantam,de amig néztem végig az volt az érzésem, hogy jó lenne megkóstolni.Olyan vaníliás, süteményes hangulata van. Nagyon klassz!

csuti írta...

Erre nem is találok szavakat. Olyan aprólékos, szépen kidolgozott, gyönyörű!

{Hana} írta...

Köszönöm! :-)) Úgy örülök, hogy tetszik! Mert úgy éreztem, hogy csak nekem ilyen kis "kincs", mivel olyan kis egyszerű :-)))
Klári! Az mókás .-)) De ne aggódj, nálam is előfordult már ilyen ;D

Lorraine A írta...

Oh my goodness !! I just LOVE this !! Gorgeous !!!
Am sure your friend would love it but I would keep it for myself if I were you too !!
Fabulous !! :-)

Lorraine x x

{Hana} írta...

Thanks Lorraine!! :-))

Tina írta...

Ez tényleg gyönyörűséges, ez az első szó, ami eszembe jutott róla...! Olyan finom munka, ezer közül is megismerném, hogy a Tied...:-)))

{Hana} írta...

Az klassz! :D Köszi!!! :-))