Oldalak

2009. szeptember 4., péntek

Kláriéknál

Az úgy esett, hogy kiderült, hogy csak 10 percre nyaralunk Kláriéktól ;-) Előzőleg nem sikerült találkozni, mivel botor módon nem kértem le a telefonszámát, de múlt 7végén végre igen. Szóval meglátogattuk őket...
Ezt Klárinak készítettem a névnapjára (de szegény csak most kapta meg;-) A virágot Ágikától kaptam - köszönöm! :D A pecsét a veszprémi Kézművesbolt tulajáé, aki megengedte, hogy használjuk! Köszi!

Mi dumcsiztunk, és boroztunk :D meg megnézegettem Klári alkotásait. Hát, nem hiába. A hagyományos egyszerűen ANNYIVAL több, amikor élőben megnézegeti, megfogdossa az ember! És Klári oldalain aztán van mit nézegetni :-)))
A fiúk közben sétáltak - egy utcával arrébb láttunk egy kamiont, és Bars persze így könnyen rávehető volt egy sétára ;-)

Aztán Klári hajtogatott neki papírvitorlást, Bars meg nagy szemekkel leste:

Vízre is bocsátották a medencébe:
Jöhet a következő kör:
Én pedig kaptam egy rakás kütyüt :-)) Amit itt is köszönök!! Miután hazaértünk, Bars is élvezettel kutatott a nagy halomban, főleg a fa pipi és nyuszi tetszett neki ;-) Csak sajna addigra lemerült a gép eleme :(
Köszönünk mindent :D

További szép napot!

4 megjegyzés:

Cheryl írta...

wow love this card that image is amazing such beautiful pictures too love cheryl xxxx

Virág Éva írta...

Kapsz tőlem valamit a blogomon!

agapitos írta...

Je peux dir que sont tres jolie
Very fine blog and photos
Agapitos from Greece
http://aeromodelling-agapitos.blogspot

Klári írta...

Jaj Hana, úgy szégyellem magam, hogy csak most keveredtem ide. Annyira aranyos vagy, hogy ennyi képet feltettél. Nagyon szívesen mindent, örülök, hogy ott voltatok!