Oldalak

2009. december 10., csütörtök

Advent

Idén kivételesen már Novemberben elkészültem az adventi naptárral, és a koszorúval :-)
Naptárnak valami strapabíró, de nem örök darabot szerettem volna, és amit Bars is élvez nézegetni. Nem akartunk édességet, vagy még hatmillió mütyürt, és a hagyományos "sorban kinyitjuk" dolog nem működött volna. Még tavaly láttam ezt a váras 5letet, és nagyon tetszett már akkor is - olyan fiús :-)
Úgyhogy elkészítettem az alapot (maradékokból;-), és minden nap felkerül rá valami néznivaló. Ajtók, ablakok, fenyők, stb, amik mögött egy-egy állat rejtőzik. Még tavaly vettem Lidl-ben soksoksok pecsétes szettet, amiben rengeteg állat volt, úgyhogy most csak ki kellett választani 24-et :D


Az első napon az egyik nagy kedvenc, a ló volt. Azóta persze szépen változott a kép, és Bars tettel is kifejezésre juttatta, hogy nagyon tetszik neki. Majd 7végén megmutatom hogyan ;-)


Az adventi koszorún sokat törtem a fejem, míg egy hajnalban egyszer csak ez állt össze 5 perc alatt :-) Valahogy ilyen kis játékoshoz volt kedvem... Csupa maradék, ami otthon volt, kivéve a virágokat, az vadiúj SBK / Mixed Poinsettia Patch.
És ha már formabontó, akkor Férjuram metálos zöld gyertyákat szavazott hozzá :D Mivel Bars (is) imádja a gyertyákat, kíváncsi vagyok, kibírják-e Karácsonyig...

Köszi, hogy benéztél, jó Karácsonyi készülődést :D

2 megjegyzés:

Timcso írta...

Az adventi naptárad Hana nagyon ötletes!!!A koszorú pedig igazán szemrevaló!!!!:)

{Hana} írta...

Köszi :-))