Oldalak

2009. december 27., vasárnap

Naptár 2010

Tavaly reklamált Anyukám, hogy a pácienesei hiányolták a naptárat - helyesebben a képeket Barsról. Idő és energia híjján most ismét naptárat kapott, meg persze Dédi is :-)
Az alap egy sima "vázlatfüzet", és elég egyszerű a díszítése - mivel nem lesz örök életű... (de nem vitt rá a lélek, hogy ne dekoráljam ki ;-)
A sablonért köszönet Jucának! (És az ihletért is :-) Egy kicsit módosítottam csak a méreten, hogy kényelmesen elférjenek benne a képek - minden hónap elején kapnak majd friss fényképet Onokáról. A lóhere virágért köszönet Ágikának, a vágott karton levelekért pedig Mesinek!






Pecsétek: Juca+Tünde (6.), Simon - FLOURISHES FLOURISHING (3,11), Simon - ALL MY LOVE (2,9), Artemio (1,5,7,8,11), Rossmannos (1,12), ismeretlen

Köszi, hogy benéztél :-)

4 megjegyzés:

Lonci (Győr) írta...

Nagyszerű naptár! Én most kezdem el a Scrap ötleteket gyűjteni. Itt kint Angliában van egy tv csatorna, amit nézek néha, amikor a fiuk dolgoznak, ott nagyon sok ötlet van, csak az én ízlésemnek csicsásak, de finomítva fel tudom majd otthon használni.videót is készítettem néhány dologról, elég jól sikerült:-)))

June írta...

Szia!!!

Jaj, nekem nagyon nagyon tetszik ez a naptár. Ízléses, mint minden alkotásod :) egyszerű és nagyszerű. Simple is the best!

puszi,
Gyöngyvér

hAnd-i írta...

Hana, nagyon tetszik a naptárod... már többször visszatértem megnézni és ötleteket meríteni... Andi

{Hana} írta...

Köszönöm :-) Örülök, hogy tetszik!! :-)))