Oldalak

2011. május 25., szerda

J mint... J

Izgalmas új kihívás vár a Yabonál! :D Textil a feltétel - úgyhogy hajrá, elő az anyagokkal, és az izgalmas kihívás mellett szuper nyeremény is vár!!!

Egy minialbum szerűt kezdtem - "Boldog Mosolyok/Pillanatok" vagy valami ilyesmi a terv. Szeretnék egy albumot, amiben boldog mindenki, és megörökíteni emellett, hogy MI az, amitől ennyire boldog volt.
Úgyhogy íme Anyukám. "Judit - mint Júlia". Nem is emlékszem, játszotta-e végül Júliát, ami a legtöbb színésznő álma... majd megkérdem :-)

A kép aznap készült, amikor felvették a színművészetire, és csak úgy ragyog a boldogságtól. Az alap egy keresztszemes hímzéshez használt alap, rádekuztam egy régi könyvből egy Rómeó és Júlia részletet, Aztán tintáztam, és az egészet lelakkoztam. Nem lett kemény, de pont megfelelő tartást kapott így a háttér. A csíkok is egy anyagdarabból vannak - a ruhának hasonló rózsaszín árnyalata volt.
Titkos hátsó szándékkal lett ilyen alakja... ha meg mégsem lesz album, mert elúszom közben, akkor is jó lesz könyvjelzőnek, és ráfogom, hogy eleve annak készült :D

Köszönöm, hogy benéztél! Szép napot!

1 megjegyzés:

Rika írta...

Nagyon szép! Tetszik a technika, ahogy az alapot készítetted.