Oldalak

2011. december 7., szerda

Gomb a lelke mindennek

Mert az egyik legsokoldalúbb díszítőelem, és mert szeretem, szeretem, szeretem...
Gyerekkoromban óta tart a szerelem, amit Anyukámnak köszönhetek, mert hagyta, had játsszunk a gombjaival :D (Ahogy én is hagyom a Fiúknak, sőt, már vannak saját gombjaik ;)
Készíteni meg pláne szeretem őket! Az Alkotós tanfolyam 4.hetén most több gomb-készítő technika került terítékre, így az én gyurmagombjaim is: láthatjátok, semmi különleges eszköz nem kell hozzá (kivéve a precizitást és türelmet, de nekem úgy is tetszenek, ha nem szabályosak ;)
Ezt kiegészítendő megmutatom a kedvenc egyszerű díszítési technikáimat is, remélem kedvet kaptok hozzá, olyan egyszerű!


A virágos gomb kifejezetten ehhez a tanfolyami inspirációs oldalhoz készült (nekem olyan, mint egy fej körbevigyorral - mintha magamat látnám :)



felhasználtam: Yabo négyzet album, Yabo gombok, Yabo szegecsek, Creatiwitches textilgomb, Veka gyurmagombja, Hana sk. gyurmagombok.

Csupa olyan gomb került rá, aminek története van, ami mosolyra késztet engem, és egyben a szöveg illusztrációjaként is szolgálnak. És már véletlenül alakult úgy, hogy az egész oldal egy scrappes előélet bemutató lett: "szerepelnek" rajta azok, akikkel együtt munkálkodtam ill. munkálkodom:

Erika - Szilvi - Mesi a Scrap.hu-s időszakból, Borka a Fő(nök) , Veka volt- és Jovi mostani Yabo Lány
A csokis-szedresz első gyurmasütim utolsó darabja, a gyurmasushi pedig nekem vicces.

Puncsos dolgok és mókás utánajárás, CreatiWitches-es gomb: Juca és Tünde, szintén Scrap.hu-s időszakból. És legutoljára egy elrontott fehér gomb, amit széppé varázsoltam :)

7 megjegyzés:

Tipitá írta...

Irigyellek, hogy ilyen apró mütyüröket tudsz készíteni! Mert a gomb az megfelelő nagyságú, de a díszítői! Nagyon szépek!!!!

Szilvi írta...

Köszi, hogy megosztottad, még mindig imádom a gombjaid és kettő még felhasználásra vár.:-)

Ari írta...

Imádom a gombjaidat! Gyönyörűek!!!

Jovi írta...

Tudod, mi az érdekes? Hogy a Mosoly-gombról nekem is Te jutottál eszembe: olyan, mintha Hana lenne, virággal a hajában:))) Egyszer tuti kipróbálom (vagy átpasszolom a melót Boginak, ő képes ilyen minatűr szöszölésre).

Borka írta...

Imádom! Nekem a sushi gomb a kedvencem!

Vera írta...

Oltáricsúcsszupi! Nagyon Hanás! Vidám, boldogságos, és micsoda ötlet ez a számvetés féle!!! Ebből az alkotásodból is látszik, hogy az egyik legszebb lelkű lányka vagy akit ismerek! ;)

{Hana} írta...

Köszönöm!!! Drágák vagytok! :-)