Oldalak

2008. szeptember 30., kedd

Mini album

A scrap-talin elkezdett albumot több, mint 1 hónapig alkottam :-) Igyekeztem mindenhol valami érdekeset rátenni, kipróbálni, és NAGYON NAGYON élveztem az alkotás minden egyes pillanatát!!!!!! Köszönöm ismét! A készlet ANNYIRA de annyira szuper volt! Remekül lehetett különbözőképpen felhasználni a papírokat, mintákat. Állati klassz volt vele dolgozni, de komolyan :D Éppen ezért, nem is néztem meg eddig senki albumát alaposan - szerettem volna saját kútfőből teljesen. no, ez persze nem jött össze - hiszen akarva, akaratlanul is meglát valamit az ember, ha rápillant egy oldalra. Úgyhogy Szilvitől jöttaz 5let, hogy füleket csináljak a szalagból 2 helyen (mert úgy sokkal jobban néz ki :-) köszi érte! Külön érdekessége, hogy bejárta fél Magyarországot, Lovászitól Miskolcig! és mindenhol készült - persze arra már nem emlxem pontosan hol - mi, de ez nem is lényeges. A másik érdekessége, hogy nagyjából visszafelé készült! Az utolsó fényképes lapot kezdtem el először a scrap-talin, de rájöttem, hogy nem is azt kéne, mert amit azzal szeretnék, azt otthonis tudom. Úgyhogy nekiláttam az előtte levő sárga-akrill lap fényképes oldalának - persze még csak azt sem fejeztem be ott. Kicsit irígykedve csodáltam Szilvit, ahogy villámsebességgel gyártotta az oldalakat... hát, van mit tanulnom!! De azért rém büszke vagyok magamra és erre az albumra, nekem nagyon tetszik!! Barsnak is, itt-ott meg is gyűrte már kissé :D Türelmetlen sporttársak kéretik gyorsan haladni! Ugyanis ahogy elkezdtem fényképezni, és válogatni, mi kerüljön fel ide, nem tudtam dönteni, mert nekem úúúúúgy tecccíííííkkk.... és úgy örülök, hogy elkészültem, hogy nem tudok betellni vele :D


Na, a nagy beharangozás után, remélem nem csalódtok nagyon... és elnézést, aki nem szereti az angol-magyar vegyesfelvágottat. Engem nem zavar, nekem díszítőelem.Íme az első komplett albumom:

Bars első nyara - az első kinti pancsolás emléke :D Minialbum, akrill lapokkal dúsítva. Olyan gyönyörűek voltak ezek a kétoldalas papírok, hogy véteknek éreztem elpazarolni a másik oldalukat a felragasztással! Így csak sablonnak használtam fel a kartonlapokat. A borító egy színtelen, spirálozáshoz használt fólia. A feliratot (körvonalait) nyomtattam, kivágtam, sima ragasztóstifttel ragasztottam fel - mert csak olyanom van ;-( ami néhol sajna meg is látszik, de sebaj! Az első és a hátsó átlátszó-borítlapot pedig össze lehet gombolni.
Az első - vagyis belső borító lapon gyönyörű művirágok, amiket Vácon vettem a piacon!! Az első egy kék hortenzia volt, amit sajna Anyósom meglátott, és mivel úúúgy tetszett neki, hát mittehettem? Az az áldott jó szívem...odaadtam... aztán persze sírtam, mert nem volt több kék, de mit volt mit tenni. Azért kértem belőle 2 db-ot :-)
Szóval virágok Vácról, a gombok viszont már Veszprémiek, tappancs-pecsét még Egomból való - így eléggé kozmopolita oldal lett végül :D A sárga szalag összeköti az egész albumot, az első és a hátsó belső borítón van. (Az egyik belső lapon is van ilyen sárga szalag, ezért olyan helyre került az összekötős, hogy ne látszódjon a belső. (hehehe.. persze véletlenül, de PONT tök jól jött ki!! :-) A barna csíkos szintén összeköti az első és a hátsó borítót, elöl kicsit megcsavartam, hogy érdekesebb legyen. A "Three bugs in a rug" pedig ha jól megnéztétek, a papír alján volt- a gyártó cég :-) csakhát ollllyan cuki!! És valahogy úgy passzolt ide, hogy kivágtam, és még ezt is felhasználtam!
És ez még csak a borító volt ;D
Folytatása következik! :D De most
jóéjt!
Köszi hogy benéztél!

3 megjegyzés:

Beandy írta...

Naaaa.... hát én nézem itt nagy elánnal, és egyszer csak félbeszakad? :-(
Már a borító is percekre odakötött, annyi néznivaló van rajta. Tele vagyok várakozással, tessék gyorsan feltölteni. :-)
(Egyébként már éjjel a scrap-en kiszúrtam, csak nem mertem idejönni a blogodra, mert azt hittem már fent van mind, és tudtam, hogy akkor nem dolgoznék, mert elkezdeném nézegetni. :-D)
Ja, eddig nekem is tetszett a saját albumom... de félek, ha a Tiédet végig fogom nézni, márt nem fog tetszeni... már most úgy érzem. Lehet, hogy nem is kéne megnéznem? :-D

Marcsi írta...

Nekem is az jutott eszembe, mint Beandy-nak: ha csak az első oldalon ennyi a néznivaló, akkor mi lesz később? :o
Remélem, nem fogok olyan sűrűn visszajárni ide napközben, hogy a munkahelyem letiltsa ezt az oldalt :)

Szilvi írta...

Hú, ez a gombos megoldás csak most esett le! Nagyon jók a részletfotók! Alig várom a többit!!!