Oldalak

2009. január 12., hétfő

Blogbarátság...

Another blog-game ;-)
... avagy hogyan csöpögjön az egész network... már jó értelemben... a meghatottság és öröm könnyeitől...



Először Katicától kaptam, aztán sorra Évától, Kisvirágtól, Atyustól és Merikától... és ámultam, és meghatódtam, és örültem :D Köszönöm!
És ha már itt tartunk a csöpögősségnél... köszönöm NEKED: hogy ismerhetlek, hogy megismerhetlek, hogy itt vagy, hogy olvasol, hogy írsz és olvashatlak, hogy nézel, kommentálsz, vagy csak hallgatsz, hogy bátorítasz, hogy velem érzel jóban - rosszban, vagy csak ámulsz, milyen lököttek vagyunk, hogy megmutatod, mit alkotsz, hogy tetszik amit alkotok, hogy nem tetszik, de nem fújjolsz nyilvánosan ;-)
Köszönöm Neked, aki idetaláltál véletlenül, és esetleg elidőztél!
És legelső sorban köszönet Erikának és Iminek a Scrap.hu-ért. Nekem ez volt a kezdet, és azóta csak még fontosabb szerepet tölt be az életemben ez a nagyszerű kis (?? hát már nem az!!) csapat!
És az oklevél...

"Igazából nem is jó szó rá a díj - szóljon, akinek eszébe jut rá jobb kifejezés - inkább jelzés a barátságról és a közelségről, ami legkevésbé értendő földrajzilag. Lényege, hevenyészett fordításban: "Ha blogolsz, hiszel a "proximitásban" a térben, időben, és kapcsolatokban való közelségben és teszel is érte. Ezek a blogok különösen varázslatosak. Íróik célja, hogy barátokat találjanak. Nem az anyagiak vagy a hatalom érdekli őket. Reméljük, hogy amikor kibomlik a szalag az üzeneten, még több barátság fog születni. Figyeljünk oda jobban az ilyen blogokra! Add tovább nyolc újabb blogolónak és mutasd meg ezt a leírást is!"

Előrebocsátanám, hogy engem igenis az anyagiak érdekelnek, na meg pláne a hatalom! Szóval akinek nincsen legalább egy Porschéja a garázsban, nincsen luxus yachtja, nyaralója Tongán, havi 1millánál kevesebbet keres(nanáhogy dollárban!!), valamint nem tölt be magas állami avagy katonai pozíciót, az ne is keresse a barátságomat!
Zuramnak is mindig mondom, hogy csak a tanítói fizuja és hatalma miatt mentem hozzá ;D

Amúgy meg igen, rettentő kevés a 8 ember :-)
Úgyhogy szerepeljenek itt azok közületek, akiknek a blogja és főleg a barátsága a legfontosabb szerepet tölti be a mindennapjaimban:
Szigorúan betűrendben ;-) és VIGYÁZAT! Csalok!
a Scrap.hu-s stáb (hehe.. de jól hangzik, mi? ;-) Mesi, Szilvi, Szunyó, Bobo
+ Franci, Katica, Kisvirág, Merika, Mónika

(Mondtam, hogy csalok;-) A szabályok úgyis arra valók, hogy felrúgjuk őket...)

Ezen kívül pedig még kiemelném az összes blogot, ami itt a jobb oldalon látható - különben nem lennének itt :D Örülök, hogy ismerhetlek Titeket - még ha virtuálisan is... egyelőre! ;D

További szép hetet és jó blogolást!! :D

7 megjegyzés:

Szunyo írta...

Köszönöm, aranyos vagy! :))

Katica írta...

Köszi Hana. :-D

Unknown írta...

Köszönöm!

BoBo írta...

Köszönöm Hana, jól esett, hogy rám is gondoltál.

ScrapMona írta...

Köszi és ezt viszont gondoltam én is.

{Hana} írta...

:-))))

Timcso írta...

Szia!
Gratulálok én is neked, szintén nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ki milyen bélyegzőt kért és mit alkot majd belőle!!:)