Oldalak

2010. november 18., csütörtök

babás ajánló

Csak egy ajánlással jöttem babásoknak. Persze a legjobb, ha nincsen probléma, de ha már van...
Íme a fő megváltó:


Keve fogzik, 2 napja elég nyűgös - de csak kb. fél órát, hála az Osanitnak (bővebben Anyukámnak és Ausztriának).
Ezt a homeós bogyót jó szívvel ajánlom Mindenkinek. Komplex készítmény, nekünk egymás után max. 3x kellett beadni, meg éjjel 1x (közben a kicsi fel sem ébred igazán :;) Kb. 1mm-esek a golyók, fel sem szoktam oldani, csak be a szájába. Mire kilökdösné őket a nyelvével, feloldódik. Legközelebb sajnos csak Ausztriában van, meg Németországban, de megrendelni is lehet neten keresztül (pl. itt). 7 Euro, de megéri.
Kb. 7 éve hallottam róla először, de Magyarországon még mindig nem hajlandóak törzskönyvezni. Amit nem értek, mert nem káros és tényleg használ. Amikor először próbáltuk, még Barsnál (mindegy-már-mit-csak-hasson-valami állapotban) nem "hittem" a homeós cuccokban, és meglepett az eredményessége. Azóta viszont egyre többet használunk..Erről is csak superlativusokban tudok írni. Egyszerű a használata, hála a kisokosának, és biztonságos.  Vagy használ, vagy nem csinál semmit. Gyerkőcöknél nehezebb, de ha pontosan megvan a probléma leírása akkor  elég gyors az eredmény. A fiam még nem igazán tudta leírni, mi és hol és mi a baj, de magamon kipróbáltam. A máskor 1 hetes betegség 2 nap alatt letudva, és közben csak percekre voltam "rosszul". Jött egy tünet, kikerestem, bevettem, hatott (ami az én manduálimnál nem semmi :-). 
Érdemesebb a 36-osat megvenni, mert abban minden benne van, ami babának-mamának, kisgyereknek kellhet. Az adag 1 nagy golyó, amit szintén nem feloldani szoktam, hanem összetöröm famozsárban.
Nem tudom, miben különbözik az itthoni cuccoktól (azok messze nem hatnak úgy). És nem értem, miért különbözhet? Néha teljesen mást írnak ebben, mint amit a magyar kisokosok, és máshogy is hat. Ez gyors, pontos, hatékony.

De a legjobb ajánló, ha Mindenki egészséges :-)
Szép napot! :D

Nincsenek megjegyzések: