Oldalak

2010. november 18., csütörtök

Chi - csin - csengő

Japánban sokszor hallani, ha Valaki közeledik - a táskáján, mobilján szép hangú csengettyű lóg. (Innen a szerelem :-) Különböző dísszel, vagy csak magában lóg, vonzza a chi-t, vagy Jószerencsét, vagy egyszerűen csak jó hallgatni a csilingelését útközben :-))
Ez a táskára való Évinek készült (sok szeretettel :-)
Köszönet Klárinak a csengettyűért! :*

(Itt a kedvenc, Gyöngytől kapott táskámon látható :-)

Mert egyszer volt, hol nem volt... :-) De inkább mégis volt, illetve vannak emberek, akik keresik a változást, és hogy hogyan válhatnak "jobbá". Nem feltétlenül jelenti ugyanazt, és ugyanúgy, de így szép az élet :D
És szerencsére vannak, akihez fordulni lehet, ha egymaga nem boldogul már az ember.

Évi-re itt "találtunk" Veszprémben. Helyesebben a neten :D A honlapja egyből szívemhez szólt, az arcképe és a stílusa is.
És azóta is :-)


Tinánál olvastam többet a kineziológiáról, és felkeltette az érdeklődésemet... Őt szerintem nagyjából Mind ismeritek.. Scrapes körökben mindenképp :-)
Aki meg még nem, az sétáljon egyet Nála a Tündérligetben:


Köszönöm Nektek! :-)

Szép és tartalmas estét! :-)


2 megjegyzés:

Merika írta...

Érdekes amit a csengettyűről írtál, én nem tudtam.Egy kolléganőm járt a fiánál Japánban, és hozott nekem egy kis babát, amin csengettyű van. A táskámban hordom és mindig ha megmozdul apró kis hangon csilingel.Eleinte kicsit zavart, de megszerettem. Már nagyon hiányozna.Most hogy tudom jót jelent főleg értékelem! Köszi!

Katica írta...

Szia!
Nézz be hozzám egy kis meglepire :-)