Oldalak

2012. április 20., péntek

SON-shine (Pages Of My Book Ch.18)


A Pages Of My Book vendége a mostani nagy kedvencem, Lilith Eckels, ezért megpróbáltam hasonló stílusban elkészíteni az oldalam :)
A megadott szó a "shine" volt, amiről mindig a "son-shine" jut eszembe, amit egyszer régen láttam egy oldalon. Az én két fiam tényleg ilyen napfény :)
The guest designer at Pages Of My Book was my very favourite Lilith Eckels, so Her stylle also inspired me... I love to use the word "son-shine", because my sons are really that kind of boys :)


Felhasználtam: Rico Design Paper; Ilowescrap: LOOK@ME Paper; Love, Elsie: Daisy Dog Walk Paper; Bazzill Paper; Tesa tape; Staz-On Black;
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 
Update.
A fénykép még ősszel készült. Ovi után hatalmasakat sétáltunk a gyönyörű Betekints Völgyben - sok napfény, zöld és nevetés volt :)
1. Végre találtam elég szép pici tortapapírokat... A képen alig látszanak (de ez volt az egyik cél, hogy ott is legyen, meg ne is.)
2. Kipróbáltam a "házi tapaszt" Tesa ragasztószalaggal: a pöttyöset Staz-On tintával pecsételtem, a csíkokat egyszerűen alkoholos filccel húztam.
3. A lengyel Lányok leveles papírjába (LOOK@ME) teljesen beleszerettem... ami azt jelenti, hogy még legalább kétszer látni fogjátok ;)
Update. I tried DIY washi tape: I stamped dots with Staz-On, and used simple permanent marker pen for the stripes :)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -




A fotónál nyitható, alatta van hely a kommentnek.


További napfényes napot :D
Have a shiny day :)


2 megjegyzés:

Viki írta...

Szuper lett, Hana! Annyira a helyén van minden!

Merika írta...

Nagyon különleges, szép oldal! Tetszik!