Oldalak

2012. július 6., péntek

Egyensúlyban

Hűsítő színek a nagy melegben... bár már legalább két hónapja dekkol az asztalomon ez az oldal. Kb. két naponta újrarendezem (néha teljesen, néha csak ezt-azt), de a hét elején meguntam, és az épp aktuális változatnak adtam némi alapot és felragasztottam. Utólag néztem, hogy tőlem szokatlan módon, az ILS papírból kivágott levélkéken kívül nem is használtam mintás papírt (házi washi tape-et annál inkább :)


Felhasználtam: Bazzill Basic karton, kraft karton, ILS - look@me sb.papír, tortacsipke, házi washi tape, Yabo cimke és szegecs, betűmatrica, Rayher írásos pecsét, SimonSayStamp - Wedding pecsét sk. gyurmagomb, fagombok

A gyurmagomb eredetileg egy pici medál-szettbe készült - pecsételtem bele a betűket, aztán festetem feketére, jelentése: KIS  = Keep It Simple (a sok szöszölés miatt tettem rá, hogy emlékeztessen, nem kell annyit vacakolni egy oldalal, mert úgy nem jutok semmire. És a gyerek-családi életfilozófiámhoz is passzol úgyis :)
Az összes írás saját - csak a jó kis iskolai órák hiányoznak igazi ihletadónak ;) A pecsételés nem lett elég szép, ezért körbefestettem, aztán kapott tollal még egy keretet - és így elveszítette a "szabad" érzést :) Ez már így marad, majd egyszer lesz belőle másik oldal...
További szép nyarat! Irány a Blacsi! :)


2 megjegyzés:

Janka írta...

nagyon ötletes oldal! szerintem jót tett neki a rakosgatás, szöszmötölés, mert tényleg egyensúlyban van :) nekem nagyon tetszik!

Gabi írta...

Nekem is nagyon tetszik az oldal is, a színvilága is, és a filozófiád is !