Oldalak

2008. április 1., kedd

Kedvenc lift - 8. gyorskör

Hétfőn gyorsan megcsináltam, amit félbehagytam a 7vége előtt ... Ez a 8. gyorskör volt, és én voltam a házigazda - vagyis nekem kelltt kitalálnom, hogy mi legyen. Kissé késve olvastam sajna, úgyhogy nem az lett, amit előre kigondoltam (ahhoz kis előkészület kellett volna - de majd egyszer legközelebb! ;-) Meg időm sem volt alkotni - úgyhogy a többiek és saját dolgom megkönnyítésére is az lett, hogy lifteljük kedvenc oldalunkat.
Eredetileg Francinak ezt az odalát szerettem volna, mert totál belezúgtam a firkáiba! Aztán megfelelő fénykép és bátorság híjján mégsem az lett (féltem nekiállni a rajzolgatásnak, mert ha sietek, tuti elrontom). Kiváncsi voltam amúgy, hányan választanak majd magyar oldalt, és kitől!
Meg lökést szerettem volna adni a kezdőbbeknek, mint én is, hogy merjenek nekilátni mások munkáiból alkotni - mert rengeteget lehet tanulni belőle!
És nem utolsó sorban azért is, mert kíváncsi voltam, kinek mi tetszik! És így új nevekkel, és alkotásokkal is megismerkedtünk :-)
Végül Yuko-santól választottam ezt az oldalt. Egyből ez ugrott be, mert olyan egyszerű, és mert már néztem, hogy milyen jó kis aikidós képet lehetne belőle szerkeszteni! Ez volt az egyetlen olyan oldala, ami nem lett szerelem elsőre - csak másodjára;-) amikor jobban megnéztem. Időhiány miatt a felirat kivételesen csak nyomtatva van. A "bélyegző" felirata: Aikido, és fóliára nyomtattam-körbevágtam. A ragasztócsík-utánzat pedig sárga pauszból készült, mivel ilyenem nem volt ;-) A képen Áki látható háttal, edzésen. A szöveg pedig az Aikido alapítójának, Ueshiba Moriheinek egy mondása, csak angolul (a cím, és a liftelés miatt) "Az igazi győzelem, az önmagunk felett aratott győzelem"


Köszi, hogy benéztél, legyen továbbra is szééép napod!! :-)

1 megjegyzés:

Hámos Beáta (betsie) írta...

Köszönöm szépen a kedves hozzámszólásodat! Nagyon sokat jelent és irulok-pirulok rendesen. :) Nagyon örülök, hogy tetszenek az oldalaim és ígérhetem, hogy ezután sem maradsz nélkülük, hisz a blogon megnézheted őket!
És én is kíváncsian fogom várni a tiéidet, mert én is sokra becsülöm a munkádat és szeretem a stílusodat!
Ha gondolod emilt is írhatsz: hamos_bea kukac yahoo.com
Puszi!