Oldalak

2008. május 7., szerda

Idő, idő....

Időm van, mint a tenger... végülis. Szemlélem szinte milliméterről-milliméterre, hogyan nő a csemetém. Másra alig jut, de úgyis ez a legfontosabb, azt hiszem :D
Szóval az én kicsi Borsóm anyák napja előtt 2 nappal, 7 és fél hónaposan úgy döntött, hogy elég volt az eddigi életviteléből, ő márpedig saját lábára áll!! Hihetetlen pillanat volt... már 1-2 hete kúszás-mászás közben időnként odajött, és rám támaszkodva felült eddig is. Én meg ugye a kanapéra költöztetett cuccaimon ügyködtem. Nos a kiváncsiság mindennél nagyobb volt, és Bars egyszercsak ahelyett, hogy a rámtámaszkodásból oldalra fordulva lecsüccsent volna, fogta magát és felnyúlt a kanapéra, és felhúzta magát. Nekem meg szokás szerint könnyek szöktek a szemembe - és bizony nem attól, hogy összegyűri a drága papíromat. Szóval azóta midenben segít. Jön, és mászik, bele (a lavór helyett használt) kiskádba, amiben behozom a teregetnivalót, és szedegeti ki a ruhákat, meg leszedi a zokniszárítóról a zoknikat harsányan örvendezve. És mostmár bizony ha beljebb teszem is a kanapén a cuccokat, nagy hangon elkezd reklamálni, hogy micsoda felháborító dolog, ő ott nem éri el! Úgyhogy becses papírjaimat el kellett tennem biztosabb helyre. Persze az írásban is segít. Együtt írtuk a "SB történetét":

És ha megkaparint egy papírt, vagy tollat, boldogan csapkod vele, és nagy hangon kurjongat :D Én meg... cselesen olyan papírt teszek a közelébe, amit nem gond, ha kissé .. khmm.. elhasznál ;-)
Szóval ezentúl még lassabban haladok majd az alkotással... de azért még nem adom fel!! :D
És a gép előtt is kevesebbet vagyok. Azt is jobbára várakozással töltöm (csak ezért őszülök, nem a korom miatt!!;-) Mert ugye, mi kis naívak elhittük, hogy 2007 végéig tényleg elér idáig az ultrahiper-szupergyors sáv. Na, persze. Örülhetek, ha szép időben rendesen működik...
Így meg csak nézek, olvasok, de hogy kommentezzek is.. sajna egyre kevesebbet megy ;-( úgyhogy ezúton is üdv és ölelés Mindenkienk! És addig is, amíg gyorsul a netünk, ahogy néha SB papírokon látni a sok feliratot, ezúton üzenek, és mindenki válassza ki magának ;-) Gratulálok a babához! - Szép lett az oldal! - Isten éltessen! - Hiányzol! - Mikor jössz? - Jó 5let!Köszi érte! - Hajrá, csak így tovább! - stb.
:D

Örülök, hogy itt jártál! Én is igyexem ;-))

Nincsenek megjegyzések: