Oldalak

2008. december 8., hétfő

Lila mánia

Kedves Drága Andi unokatesóm!!! Sipirc vissza tanulni! És légyszi NE olvasd el, sőt, gyorsan ugord át ezt a bejegyzést! Különben oda a meglepid ;-)

Ebből sejthető, hogy Neki készült az album, és a kislányának, Yasminnak (Azért kell Yasmin-nak írni, mert brazil az apukája;-). Már rég szerettem volna nekik egy harmonika albumot, amit kinyitva is lehet használni - magasságmérőként. A Fujiban járván, már jó ideje szemezek a fényképes-magasságmérőkkel, tök jó 5let! Ilyesmit szerettem volna, csak praktikusabbat :D
A Hobbyművész jóvoltából volt alkalmunk a Scrap.hu-n kipróbálni a Colours Unlimited lila színű készletét. Hát a lila nem igazán az én színem, illetve az utóbbi 1-2 évben kezdek újra barátkozni vele (Várandóssági mellékhatás - de ez egy másik történet ;-) Viszont Andi odavan a lila színért, így rögtön Ő jutott eszembe a készletről - ami tényleg csupa lila :-) Nem nagyon illenek hozzájuk a habos-babos meg a klasszikus dolgok, inkább a modernebbeket szeretik. Hogy Yasminnak mi tetszik, az egyelőre kérdéses... legfeljebb készítek majd másikat, ha nagyobb lesz. ;-)

Thanks to Hobbyművész, we colud try the Lilac set of Colours Unlimited at Scrap.hu. I made this album to my Cousine Andi, who just LOVE this color ;-) You can use it as an altimeter and as mini-album as well.

A készlettel rendkívül könnyű dolgom volt - hiszen a lila több árnyalatát öleli fel. Mindössze lila színű karton kellett hozzá plusszban. A papírok mérete adta a minialbum méretét, és nagyon tetszettek a minták is, mivel üresen és képpel "kitakarva" egyaránt jól mutatnak. És nem utolsó sorban a stílusuk teljesen passzolt az elképzelésemhez :-) A kiegészítők praktikusak, és klasszul alkalmazhatók. A kedvencem a a szalagok voltak - eleve kétoldalas ragasztó van rajtuk, így csak vágni kell, és feltenni. Ráadásul nem foszlik a széle!
Az album címfelirata mini csipeszen van, amit le lehet szedni, és azzal lehet majd mérni a picilány magasságát.



A kiegészítők úgy vannak elhelyezve, hogy díszítsenek is, és tartsák majd a fényképeket.
Szerettem volna virágot is rátenni, de olyat, hogy ne legyen baj, ha összelapul. Így lett ez a papírvirág. Valahol láttam, de már nem emléxem :O Ott 3rétegű volt, mint az erikától tanult gyűrt virág - csak itt nem gyűrni kellett, hanem ferdén bevagdosni a szélét, aztán jól összeborzolni. Összehajtva meg ismét szépen le lehet simítani :-))




Mivel megtetszett a szín, így csináltam még gyorsan pár képeslapot is. Lett közük sima virágos, illetve nem hagyományosan lila karácsonyos :-)





Mókásak ezek a lila lapok, nem? Azért továbbra sem fog sűrűn előfordulni nálam :-))
Köszi, hogy benéztél, további jóóó és vidám Karácsonyi készülődést!!

Nincsenek megjegyzések: