Oldalak

2010. február 16., kedd

LOVE

Ma éjjel nem (sem) aludtam, eszemben sem volt alkotni, de belebotlottam ebbe képbe és 20 perc alatt összeállt ez az oldal Simonék kihívására :-) (Meg még 1 órát elszórakoztam az összerakásával;-) Hát ritkán alkotok ilyen gyorsan, de nekem tetszik ami lett belőle. Olyan jól kifejezi a korkülönbséget (is) :-))
És úgy tetszenek mindig Izzie-nél a pecsételések, hogy most kipróbáltam :-))
Az első pillanattól kezdve valami hihetetlen lelki kapocs van Bars és Gágá (Dédi) között. Imádják egymást. Bár Mamámnak 11 dédunokája van már, és mindet imádja, de minden alkalommal elmondja, hogy Bars "más". Az Ő "fiatal lovagja", az egyetlen, aki megfogja a kezét és VELE akar lenni (Mamám rettenetesen nehéz természetű az fix;-)
Hmm... talán ezt is oda kéne írnom kommentbe...
I couldn't sleep tonight, but didn't want to scrapping... and than I find this picture, and it took ca. 20 Minutes to create this page for Simon's Challenge :-) (and another hour to make it finished :-) On the picture is my Granny and my Son - they LOVE each other from the first time.

A kommentcimkéért ismét köszönet Jucának!
Kis virágok SBK. A gombok meg persze sk.Thanks Szunyo for the comment card! Little flowers are from SBK. And the buttons of course mine :-)


Köszi, hogy itt jártál! És szép napot :D
Thanks for visiting, and have a nice day :D

2 megjegyzés:

csuti írta...

Csodaszép oldal lett Hana!

Tittina írta...

Gyönyörűséges. És nagyon jó dolog, hogy a Kisfiad kötődik a Dédijéhez. :)