Oldalak

2010. február 17., szerda

Névnapi lap + kihívások

Kedvenc keresztanyám, és egyben barátnőm névnapjára készítettem - az utolsó pillanatban ugyan, de pont odaér péntekre :-)
Mivel gyorsan kellett valamit, két kihívást mixeltem: Lucy 5. kihívását, hogy pöttyös legyen, és Simonék új "receptes" kihívását.
Tisztára belezúgtam ebbe a pöttyös Jenny Bowlin papírba, és a Rayheres is az egyik kedvencem. A lapokat nem tintáztam/öregítettem, mert úgy tetszettek így! Kellékek a szokásosak (na, ja nincs sok cuccom :-) Pecsét Simonék All My Love szettjéből, virág SBK, gomb Hana.

One of my friend has a "nameday" on Friday, so I had to create something in a hurry. I mixed Lucy's 5th Challange, and Simon's "Recipe" Challange, and viola :-) Here it is!
I used Simon's All My Love stamp set, SBK flowers and my own buttons.


Köszi, hogy itt jártál! Szép estét! :D
Thanks for visiting, and have a nice evening! :D

5 megjegyzés:

EzVicc írta...

Szia!
Nem találtam az email címedet, így ide írom. Minden tiszteletem a Tiéd. Megihlettél a gombjaiddal. Gondoltam egyett, és nekiültem én is. Hát... ezt a pepecselős munkát, nem semmi. Ragadtam össze-vissza, utána láttam, hogy extra soft felirat van a gyurmán:) Még nagyon régen vettem, gondoltam egyszer majd csak jó lesz valamire :)
Szóval köszi az inspirációt, de többet nem állok ám neki :)
Annyit még kérdeznék, hogy mivel szoktad őket rögzíteni?
Köszönettel
Judit

{Hana} írta...

Szia - és köszi :D Hát igen, időigényes és babramunka :-)) Őőő.. rözíteni? Mit és hova? Írj mailt nyugodtan: floramiko@gmail.com-ra! :-)

EzVicc írta...

A gombokat, hogy rögzíted fel?

EzVicc írta...

úgy döntöttem felteszem az oldalamra a gombokat. Kicsit szégyellem őket, mert nem lettek túl szépek, de valahol el kell kezdeni :)

debby4000 írta...

Beautiful, elegant card.
Thanks for joining us at Simon Says Stamps Challenge.
luv
Debby