Oldalak

2010. március 22., hétfő

12 hónapos album

Mesi kihívására végre elkészültek az oldalaim. Úgy döntöttem, én is "megérdemlek" egy albumot, és az idei év pont megfelelő, mivel 33 éves lettem, és ez olyan jó kis szám :-) és mert szeretnék (vissza)változni. Szóval az idei év a változásé, és a kiteljesedésé és kész.
Nem teljesen fogom követni néha az előírásokat :-) Már az album alakja/mérete is másként indul, de majd alkalmazkodom, ahogy lehet. És mivel kisebb (15x15cm), lehet hogy végig dupla oldalas lesz.
Rég szerettem volna egy kapcsos-forma albumot, és ehhez a témához szerintem ez pont JÓ.
A borító egy vastagabb fólia. Régen vettem, körbe lyukacsos volt, lámpabúrának árulták hobbiboltban. Állati jó kemény, úgyhogy a célnak tökéletesen megfelel. Erre pecsételtem Staz Onnal (aminek a beszerzéséért újra és újra csak nagyon hálás vagyok Mesinek, mert ezeregy éve vágyom ilyenre, a cimke pecsétért Erikának és Szilvinek, a számokért pedig a CreatiWitchesnek :-)

Az első "Szilveszter" helyett év eleji oldal. Először nem volt bátorságom a feketéhez - a rossz érzéseim miatt, de így végül is tetszik. Sima fotokartonra fújtam először arany Glimmer Mist-et, utána tettem rá a lepkéket, és fújtam le alaposan lilával, majd arany tollal körberajzoltam a lepiket.
A boríték lemaradt... a fólia belső felére terveztem, de sehogyan sem passzolt. Azért lehet, hogy lesz még... A kommentcimkét a rózsaszín madzag-masnival lehet kihúzni. Az egyik felére került a képhez való szöveg, a másikra egy idézet, ami az év elején nagyon tetszett, és úgy gondoltam, passzol az idei évhez. Fogadkozni, nagyon betervezni nem szeretek... ennyi épp elég :-)


És a Január-i oldalpár. Januárban alig készült pár kép :( részben mert túl sokszor és túl vacakul voltam - így amikor tükörbe néztem, inkább el is fordultam gyorsan, nemhogy fényképezkedtem volna (bánatos is vagyok, a kevés pocakos fotó miatt :( Barsról is alig készült - aminek a fő oka a rendetlenség (mivel én nem tudtam rendet tartani - hááát... mire Férjuram rászánta magát, meg ideje volt rendet rakni, addig eltelt a hét. Vagy kettő...) Úgyhogy pár kinti kép amit fel lehetett használni. (Ezeket majd leírom a kommentben, csak fogalmazgatom...)
Így a két legfontosabb mozzanat került fel: a fiúk szánkózása - én meg elkezdtem gombozni. (A kicsi madárkát beszíneztem csillogós-zselés tollal, hogy igazi piros is legyen :-) és jól meg is fogta a rózsaszínes oldalt...)
A kép körüli szöveg: Annyira jó volt nézni, ahogy vidáman és boldogan hoppá-jupíííznak. És rettenetesen büszke voltam az én kicsi fiamra, hogy ennyire bátran le mert csúszni ezen a meredeken...

Közben Mesi feltette a Februári oldal részleteit, úgyhogy majd jön a folytatás....

Köszi, hogy benéztél :-) És szép napot!

6 megjegyzés:

Mesi írta...

Úúúgy örülök, hogy Te is játszol! Szuperek lettek az eddigi oldalak, és nem is Te lennél, ha nem csinálnád máshogy... Először én is oldalpárban gondolkodtam, már bánom, hogy nem így lett, mert nekem is kevés az az egy lap egy hónaphoz!
És örülök, hogy örülsz!

hAnd-i írta...

hu, ez igy részleteiben gyönyörűűűű... nagyon-nagyon tetszik...

Tittina írta...

Engem a lepkek varaszoltak el, meg a folia fedlap. Gyonyoru az egesz :)
Nezz be hozzam lecci, van ott Szamodra valami :)

hAnd-i írta...

hu, itt is sorban állunk... :D, én is szerettem volna átadni egy díjat neked... kukkants majd be hozzám, hogy átvehesd...

N. írta...

Kedves Hana!
Szeretnék neked adni egy díjat! Nézz be ide: http://honeymano.blogspot.com/2010/03/kreativ-blogger-dij.html

Üdv: Honey

EzVicc írta...

Nagyon szép lesz ez az album! Az formáját imádom! Nagyon ügyes vagy!