Oldalak

2008. június 16., hétfő

Kedvenc hely staféta

Kisvirág után következtem, és olyan IGAZI Balcsis, vidám hangulatú volt az odala, hogy inkább másik fényképeket választottam :-)
Eredetileg a legkedvenccebb helyemet (nanáhogy Japán;-) szerettem volna, csak ahogy elkezdtem nézegetni a képeket, annyira rámtört a honvágy, hogy sírdogálni kezdtem. Nem volt kedvem egy borongós, szomorú oldalhoz, pedig most csak az ment volna.
(Ezt a pechet ;-( Japánban éreztem eddig egyedül otthon magam ÚGY igazán... csak hát külföldi-fehér-emberként, meg nőként nem lenne a legegyszerűbb móka ott élni hosszú távon. Azért persze rövid távban(1-5 év) gondolkozunk ám! :-))
Szóval EZ lett végül a stafétára az oldal:

Anyagok: K&Co. - Bordeaux Bouquet Flat Paper, Scrapbour - Giorgia Collection, BG - Jade Motif,
Technikák: krétázás, tépés, kézi vágás, gomb, csőszegecs, fémveret, öregítés

Átvettem az elrendezést, a hangulat ábrázolást, a dalszöveg választást, és hogy így belepasszol a családi albumba majd ;-)
Nekem ezek nagyon meghatározóak Vp-ben: történelmi GYÖNYÖRŰ város, sok-sok zöld terület van, és persze a fíínom Balatonfelvidéki borok - plááááááne, hogy a lakásunkhoz tartozik majd egy "bortrezor" rész is, ami a társasházhoz tartozó borospincében lesz, és kapunk is bele finom Balatoni borokat ;-) Mellesleg ez volt a "pont" az "i"-n, amikor megnéztük a honlapot (Hihetetlen, de nem csak reklámfogás a bevezető kép! A mi lakásunkból, ha nem is a hálóból, de TÉNYLEG ez a kilátás!!! :D
Az idézet első ránézésre furcsának tűnhet ide... Edda??? De ebben a környezetben egészen idoralmi lett, nem? ;-)


Semmilyen különösebb dolog nem fűz hozzá, csak egyszerűen ANNYIRA ráillik az idézet a jelenlegi helyzetünkre!! Pláne a bank miatt.. mert ide aztán kell az erő, hogy végig bírja csinálni az ember ;-(
A szöveg pedig mindent megmagyaráz (fotoalbumban levő elválasztó-pauszra nyomtattam, Cardinal tipusú betűvel)


A "kapcsos forma" sbalonjáért HATALMAS köszönet ezúton is Jucának!!! :-*Az indán a leveleket az alsó háttérpapírból vágtam ki, és krétáztam. Az alsó fénykép széleit meg körömreszelőztem ;-)
Részletfotók:
Köszi, hogy benéztél! Az Erő legyen Veled (is)! :D

5 megjegyzés:

Szilvi írta...

Veszprém tényleg gyönyörű hely! Mi is imádjuk Palival. (Van egy veszprémi barátja, akinek építész az édesapja és valami csodás helyen áll a házuk...)
Az oldal pedig szuper lett!

Izzie írta...

Veszprém valóban szép,én itt élek már pár éve.Lehet,majd egyszer össze is futunk.Az oldal pedig nagyon klassz!
Üdv izzie

Budaházi Brigitta írta...

Na, mostmár értem a Veszprém dolgot! ;) Az oldal nagyon teszik. Teljesen átjön, milyen öröm van a szívedben ettől a költözéstől. A sok apró díszítés, átgondolt részletmunka, az igen is ideillő dalszövegrészlet nagyon széppé teszi az egészet. Tetszenek a szőlőindák is, és NAGYON bejön a kommentár betűtípusa. Romantikus és ideillő. Jó volt látni. Sok sikert a költözéshez!

Kata írta...

Nagyon szép oldal. Én is nagyon szeretem Veszprémet, szerintem az egyik legszebb magyar város. Balatoni nyaralások során mindig szerepel az úticélok között.

Kolibri írta...

ÓÓÓ, Anyám! Ez a sok-sok apró, precíz részlet!!! :O Bámulatosan szép és kidolgozott oldal!! Nagyon tetszik! MInden elismerésem Hana!!! :)