Oldalak

2008. június 16., hétfő

Kedvenc hely staféta

Kisvirág után következtem, és olyan IGAZI Balcsis, vidám hangulatú volt az odala, hogy inkább másik fényképeket választottam :-)
Eredetileg a legkedvenccebb helyemet (nanáhogy Japán;-) szerettem volna, csak ahogy elkezdtem nézegetni a képeket, annyira rámtört a honvágy, hogy sírdogálni kezdtem. Nem volt kedvem egy borongós, szomorú oldalhoz, pedig most csak az ment volna.
(Ezt a pechet ;-( Japánban éreztem eddig egyedül otthon magam ÚGY igazán... csak hát külföldi-fehér-emberként, meg nőként nem lenne a legegyszerűbb móka ott élni hosszú távon. Azért persze rövid távban(1-5 év) gondolkozunk ám! :-))
Szóval EZ lett végül a stafétára az oldal:

Anyagok: K&Co. - Bordeaux Bouquet Flat Paper, Scrapbour - Giorgia Collection, BG - Jade Motif,
Technikák: krétázás, tépés, kézi vágás, gomb, csőszegecs, fémveret, öregítés

Átvettem az elrendezést, a hangulat ábrázolást, a dalszöveg választást, és hogy így belepasszol a családi albumba majd ;-)
Nekem ezek nagyon meghatározóak Vp-ben: történelmi GYÖNYÖRŰ város, sok-sok zöld terület van, és persze a fíínom Balatonfelvidéki borok - plááááááne, hogy a lakásunkhoz tartozik majd egy "bortrezor" rész is, ami a társasházhoz tartozó borospincében lesz, és kapunk is bele finom Balatoni borokat ;-) Mellesleg ez volt a "pont" az "i"-n, amikor megnéztük a honlapot (Hihetetlen, de nem csak reklámfogás a bevezető kép! A mi lakásunkból, ha nem is a hálóból, de TÉNYLEG ez a kilátás!!! :D
Az idézet első ránézésre furcsának tűnhet ide... Edda??? De ebben a környezetben egészen idoralmi lett, nem? ;-)


Semmilyen különösebb dolog nem fűz hozzá, csak egyszerűen ANNYIRA ráillik az idézet a jelenlegi helyzetünkre!! Pláne a bank miatt.. mert ide aztán kell az erő, hogy végig bírja csinálni az ember ;-(
A szöveg pedig mindent megmagyaráz (fotoalbumban levő elválasztó-pauszra nyomtattam, Cardinal tipusú betűvel)


A "kapcsos forma" sbalonjáért HATALMAS köszönet ezúton is Jucának!!! :-*Az indán a leveleket az alsó háttérpapírból vágtam ki, és krétáztam. Az alsó fénykép széleit meg körömreszelőztem ;-)
Részletfotók:




Köszi, hogy benéztél! Az Erő legyen Veled (is)! :D

5 megjegyzés:

Szilvi írta...

Veszprém tényleg gyönyörű hely! Mi is imádjuk Palival. (Van egy veszprémi barátja, akinek építész az édesapja és valami csodás helyen áll a házuk...)
Az oldal pedig szuper lett!

Izabella Szabó írta...

Veszprém valóban szép,én itt élek már pár éve.Lehet,majd egyszer össze is futunk.Az oldal pedig nagyon klassz!
Üdv izzie

Budaházi Brigitta írta...

Na, mostmár értem a Veszprém dolgot! ;) Az oldal nagyon teszik. Teljesen átjön, milyen öröm van a szívedben ettől a költözéstől. A sok apró díszítés, átgondolt részletmunka, az igen is ideillő dalszövegrészlet nagyon széppé teszi az egészet. Tetszenek a szőlőindák is, és NAGYON bejön a kommentár betűtípusa. Romantikus és ideillő. Jó volt látni. Sok sikert a költözéshez!

Kata írta...

Nagyon szép oldal. Én is nagyon szeretem Veszprémet, szerintem az egyik legszebb magyar város. Balatoni nyaralások során mindig szerepel az úticélok között.

Mounier Noémi - Kolibri írta...

ÓÓÓ, Anyám! Ez a sok-sok apró, precíz részlet!!! :O Bámulatosan szép és kidolgozott oldal!! Nagyon tetszik! MInden elismerésem Hana!!! :)