Oldalak

2008. október 23., csütörtök

Ősz és levélnyomda

Itt van az ősz ... és szép, mint mindig :D
A levélnyomdás cikken ügyködtem, és mivel szokásosan lassan haladtam, és 4 napon át hordtam haza a szebbnél szebb leveleket, mire alkotni tudtam belőlük (mert ugye csak a végén jutott eszembe, hogy esetleg vízben is tehettem volna őket ;-) Rika gyorsabbnak bizonyult, és már jó pár napja feltette az oldalát, és a készítés menetét. (Aki azóta még 1 klasszat nyomdázott filccel!! Ami nekem naaaaagyon tetszik!!!)
Szóval az újdonság varázsa elszállt, de azért tök jó móka volt, és jó volt látni, hogy a cikkek másnak a fejében is megragadnak, és ugyanaz jut eszünkbe :-)

Nekem ilyenek lettek a papírjaim. (Bár még kezdetleges, de ha tetszik, és tudnád használni, csak bátran! :-)
Az elsőnek egy sima fehér fotokarton, a másodiknak egy BG - Oh Baby! lap az alapja - ezért ez utóbbit nemtom fel lehet-e tenni, azt előbb megkérdezem...



Letöltés

És Szilvi állati klassz 5lete nyomán (köszi érte!!! :-) készítettem egy kommentcimkét is.


Mivel nyomtató még mindig nuku, ezért a Rayheres nyereményből (túúúdom, hogy még mindig nem írtam róla!! De a következő bejegyzés az lesz - laza 3-4? hónapos késéssel ;-) való matricákat használtam.

Háttér: fotokarton, sárga: Scrapbour Technikák: nyomdázás, krétázás Anyagok: akrillfesték, strassz, 3Ds díszítő, cimke, matrica

És spórolás miatt, meg mert tök mókásan hangzik, lett FALLevél a címe (Mármint "Őszi falevél":-).
A levelek és a fénykép volt a lényeg, úgyhogy alig használtam díszítést. Ezeket a bigyókat a közeli virágárusnál leltem :D Juca cimkéi ANNYIRA tetszenek, hogy még anno nyomtattam párat. KÖSZI!!!! És itt is olyan jól mutat :-)
És körömstrasszokból készült körrel emeltem ki ahogy Bars mutatja a felavelet.


Ez a sárga papír is olyan szép volt, hogy szintén minimális díszítést kapott.


Az indákat én rajzoltam. Még gyakorolni kell, de elsőre megteszi :-) A levélcimkére Lidle-s pecséttel került fel az "első", és kézzel az "igai" felirat (ez jó miniatűrre sikeredett...).
A fényképen még jobban ki szerettem volna elmelni, ahogy Bars tolja a babakocsit, és azt is, hogy milyen nehéz neki, meg kicsit imbolygós a kavicson tolni. Fotoalbumból származó pauszt használtam (aminek felfedezését Francinak köszönhetem, aki LEGES - LEGES - LEGNAGYOBB örömömre ismét blogol!!! Köszi megint!!! :-*). A fényképpel megegyező nagyságú lapot vágtam, majd a közepét kivágtam és krétáztam a széleket. Végül pedig kissé elforgatva ragasztottam fel. Mivel nincsen pausz-ragasztóm, nagyon vékonyan bekentem a széleit ragasztóstifttel, a krétázás alatt. És hogy színeibenis passzoljon, az egészet összemaszatoltam még - ami a dombornyomása miatt tök jó élőben :-)
Legvégül még szakadozottan körbevarrtam itt-ott a széleket.

Ezen a papíron egyébként a juharfa szárnyacskáinak a mintája a kedvencem :-)

És a részletek:



Ez most ilyen rohanós bejegyzés lett, de lassan ébred A Család, úgyhogy irány ki a szabadba, mert süt a Naaaaaaaaaaaaap!! :D
És kéne még 1-2 levél ;-D
Köszi, hogy benéztél!

5 megjegyzés:

krisssz írta...

Meseszép lett:) Gyönyörűek a színek , és nagyon tetszik ez a nyomdázós technika.

Mesi írta...

Jajj, az a kép, ahogy Bars tolja a kocsit! Imádom! Nagyon helyes oldal lett, tutik a gombok, nagyon Hanás!

Szilvi írta...

Még mindig nagyon tetszik a cikk is, az oldalak is. Örülök, hogy tetszett a komment levél ötlete és milyen jó, hogy megcsináltad. Töltöm is! Köszi. :-*

Szunyo írta...

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy játszani hívjalak, nézz be hozzám! :))

Kata írta...

Nagyon szépek lettek! Igazán kedvcsináló bejegyzés volt, nekem az indák is nagyon tetszenek :-)