Oldalak

2008. november 30., vasárnap

Csak úgy...

Kezembe került ez a csíkos papír, és mivel már rég kezdeni akartam vele valamit, gyorsan nekiültem a minap. Ezeket a fotókat meg már jó ideje meg akartam scrappelni.


Olyan szívet melengető képek - a komment mindent elmond róluk. Azt hiszem ez az egyik legnagyobb boldogság. Ha egy Anya így láthatja a férjét és a fiát. Csak úgy... (részben erre utal a cím is) minden különösebb ok nélkül. Csak mert szeretik egymást.




Sima dekorkartonok, Csíkos: WeR Memory Keepers - Urban Window Collection /Boho Chic Fancy Free, Karikák: Rayher - Design by Celina Di Pisa / R Nr. 78-604-000, Indás:Rayher - Design by Celina Di Pisa / R Nr. 78-542-000, Leveles: Rayher - 78 108 000
Cím betűje: Tagettes, Felirat, kör cimke betűje: 1942 Report, Kör kommentcimke: Miss Mint - After Midnight nyomtatva, "FONTOS" cimke: sk., Times New Roman
Technikák: krétázás, kézi vágás, varrás, strassz, tépés




Köszi, hogy benéztél! További szép napot - mégha ramaty is az idő ;-)

5 megjegyzés:

Szunyo írta...

Nagyon hangulatos és szép. Tetszik ez a téglavörös is, meg a csíkos. Meg az indák, meg az egész. :D

ScrapMona írta...

Hana, ezek de szépek már megint! Nekem is nagyon bejön a csíkos, nagyon jól kiegészíti a vörös. Szépek a képek is. Szuper úgy ahogy van!

Kuznyec írta...

Bevallom rég jártam már erre, de most megnéztem mindent, amiről lemaradtam! Gyönyörűek ezek az oldalak! Ilyenkor csak ámulok és bámulok! Annyira szeretem a munkáidat!

email: Steph@SimonSaysStamp.com írta...

Love the colors!

{Hana} írta...

Thanx :-)
Mindenkinek!!! :D