Oldalak

2008. november 8., szombat

Dédinek

Nagymamim 85. Szülinapját ünnepelte az idén :-) És ő sem menekült, nanáhogy scrap-ajándékot készítettem neki - a 8. dédunokájáról - Barsról :D (Azóta egyébként van egy 9. is, és útban a 10! :O)
A kedvenc fényképeit tettem bele - amiket ugyan már megkapott, de azokat úgyis ronggyá nézi és hurcolja magával, mutogatni mindenkinek - ezt meg legalább kiteheti otthon.
2 hétig Füreden volt a Szívkórházban, és mi szinte minden nap meglátogattuk. Az első pillanattól kezdve imádják egymást... Bars mindig nagyon figyeli Dédit, és lelkes közönsége, mikor is Dédi arcokat vág, cuppog neki, vagy csak magyaráz. Tőle tanult meg cuppogni (azóta is ha meglátja a Dédit, vagy akár csak a fényképét, elkezd cuppogni :-). Nagyokat sétáltunk, Dédi állati büszke volt a dédunokájára, hogy minden öreglányt meghódított, és még az öreg bácsik is mosolyogtak rá, meg gügyögtek neki :-))
(((A cuppogáshoz is a kedvenc sztorim, amikor Hugom eljött, és míg hazáig értünk, Bars bemutatta az összes produkcióját. Kivéve a cuppogást.. mondtam Hugomnak, mit tanult, mire Hugom rögtön meg is kérdezte: "És mit csinált a Dédi?" Bars elvigyorodott, és elkezdett lihegni (ami a kutyát jelenti)))
A fő szám persze Dédi botja volt, amit Bars mindig rögtön elkért. Elég mókás látvány volt, hogy Bars bottal csetlik - Dédi meg bot nélkül botlik.
Hát ez lett megörökítve. Egy nagyon egyszerű harmonika album, és alig használtam díszítést. Ennek a készletnek a színei kicsit távol állnak tőlem - de Dédi lakásához tökéletesen illik :-)


Az alapot egy jóóó nagy fehér kartonból vágtam, a két végén visszahajtottam, és leragasztottam. Így egy elég kemény borítót kaptam. A szalagot a hátsó borító két lapja közé ragasztottam - ezzel össze lehet fogni az egészet. A szalagok, matricák, gombok plusszok, többi a készletből. A kék gombok is a Rayherből vannak amúgy... A fekete feliratokat pecsételtem.


Köszi, hogy benéztél! Cupppppp! (Vagy lihegjek?... ;-)

2 megjegyzés:

Katica írta...

Nagyon klassz ajándék..
Én is gondolkoztam ilyenben nagyimnak..de ez még várat magára :)
Nagyon aranyosak a képek :)

Szunyo írta...

Jó egészséget a Dédinek! :))
Bars meg irtó aranyos! Az album meg irtó jópofa! Kit hagytam még ki? Ja, a ruhád nagyon tetszik. :))