Oldalak

2009. augusztus 3., hétfő

Képeslapok - Alapítványnak

Mónika kezdeményezésére többen készítettünk lapokat a Szemem Fénye Alapítványnak. Volt egy rakás maradék anyagom, amit sajnáltam kidobni, mivel olyan szépek voltak, de csak gyűltek gyűltek... Most végre hasznos célt töltenek be :-)
Idő hiányában egyszerűeket szerettem volna, amit lehet sorozatgyártani... Csak épp képtelen vagyok a sorozatgyártásra. Úgyhogy mind a 10 másféle lett ;-)

After Mónika's idea, a few of us created some cards for a Foundation to sell. I had some left overs, and finally I had a good reason to use them :-) I didn't have too much time, so I wanted some really simple card, which I could just copy. But I am not able to make same cards, so all of them turned out to be different :-)
1.
2.
Ennek az ihletét Jennifer McGuire, és Rika adta :-)
A szalagért köszönet Borkának! Erre pecsételtem Simon Says Stamp: Dream Paris, Rome, New York-os pecséttel
Idea from Jennifer McGuire, and Rika :-) Thanks for the ribbon to Borka! I stamped on it with Simon Says Stamp: Dream Paris, Rome, New York Exclusive Stamp Set.
4.
Csíkok ötlete: One Little Word, Mesi féle mini-lyukasztó (köszi ismét!),
Pecsét: Simon Say Stamp Exclusive Set: All My Love
Idea of sripes: One Little Word, little pucher from Mesi, Stamp: Simon Says Stamp Exclusive Set: All My Love

5.

6.


7. Distress ink ws. Glimmer Mist :-)


8.

9.

10.

Köszönöm, hogy benéztél! További szép napot :-)
Thanks for visiting, have a nive day! :-)

3 megjegyzés:

csuti írta...

Nagyon szépek ezek a lapok Hana!

Miner.hu írta...

Szia!

Szeretném a figyelmedbe ajánlani a scrapbook.miner.hu oldalt, ahol a scrapbookkal foglalkozó blogokat jelenítjük meg egy helyen. Úgy gondoljuk, rengeteg értékes információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - ebben a témában is.

Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozáshoz pusztán az engedélyed kérjük, anyagi vonzata nincs, a blogbejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs.

Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

Üdvözlettel:
Miner.hu

ScrapMona írta...

Gyönyörű lapokat készítettél, nagyon szépen köszönöm a segítséged. Puszi