Oldalak

2008. március 15., szombat

Örökmozgó

Egyszerűsödött az élet, mióta Bars simán hasra tud fordulni.
Peluscsere menete:
Leteszem Barsot a pelenkázóra(Az egyszerűség kedvéért a földön van. Minek nekünk olyan kisasztalszerű izé? Albérletbe?? Különben is, japán módra főleg a fölfön leledzünk mi is...Ikeában meg lehet kapni felfújható pelenkázót:-)
Szóval Bars letesz, ruha kinyit, pelus le. Nyúlok a törlőkendőért, Bars már oldalt - még sikerül időben elkapnom - visszafordít. Hogy neki is legyen sikerélménye - szerzett egy pelust! (a pelenkázó mellett vannak egy nyitott dobozban odakészítve) Sebaj. Legalább azzal elvan egy darabig!
Törlés - nyúlok a krémért (még mindig elvan a pelussal! Éljen!) Kezem majd gyermek bekrémez - gyermek közben még mindig élvezettel rágja a pelust (brrr...). Amikor már alaposan krémes, pelus eldob, lefelé nyúlkál - keze is krémes, ezáltal rögtön az arca is, meg a lába is. Nyúlok tiszta és nyálmentes pelusért - ez a fél mp bőven elegendő, hogy villámgyorsan hasraforduljon. YESSZ! Gyerek - keze, arca, lába - és pelusozó is csupa krém... Egy mozdulattal hátrafordít, pelus villámgyorsan ráad, és
krémmentesítsünk...
Ebéd után (helyett?) sétáltunk. Bars is díszbe öltözött :-) Mivel csak két kokárdám volt, az egyiket szétszedtem - lett egy kör alakú, meg egy szalag. Ezt kapta meg Bars :-)

És délután két pasim hathatós segítségével rend és tisztaság lett! Az én drága Uram segített takarítani, Bars meg nyugiban volt - elrágódott La Fontaine meséin (szó szerint!! :-) Másra úgysem jó ... Az is beteg ember volt, aki gyermekmeseként kiadta!

Rendmániás-én örvend:-)) Alkotó én nyavalyog (azt a drága időt ilyen hülyeségekre pazarolni!;-)
Csak Anya-én BOLDOG MINDIG!!! :-)

Köszi, hogy benéztél! :-)

2 megjegyzés:

Mesi írta...

Tündéri a kicsi, Gábort is abszolút elbűvölte ez a mosolygós kép róla! Jók a sztorik is, még-még-még!

{Hana} írta...

Az nem semmi, ha 1 pasit is elbűvöl - a csajokat nagyon el tudja ;-) majd igyexem írni - ha hagyja ;-)