Oldalak

2008. június 1., vasárnap

Válság...

Alkotói válságban vagyok még mindig - lassan 2 hete. Ami nem azt jelenti, hogy nem tudok alkotni (ilyen még soha nem fordult elő velem;-), hanem csak azt, hogy nem ahhoz van kedvem, amit "kéne", hanem ami épp eszembe jut. Pedig aktuálisak is lennének a gyorskörök, meg tök szuperek is, csakhááát... valahogy nem megy :-(

Úgyhogy csak úgy, a saját örömömre alkottam - persze mindig úgy alkototok. Úgyhogy ez az oldal valójában rólam - meg nekem szól... Nem a Scrapbookozz velünk kihívásra készült igazából(mivel megfogadtam, hogy egy kicsi ideig távol tartom magam a kihívásoktól), csak úgy passzolt ide ez az idézet (az oldalról letölthető freebe-ben szerepel) ... de aztán lehet, hogy elküldöm ;-)


Papír és cimkék: K&Co. - K-ology, fotosarok: K&Co. - Brenda Walton; Technikák: szalag, gombok, mintalyukasztás, festés, krétázás, virágok, fotosarok, strassz, kaparós matrica, kézi vágás, tépés

Régóta nézem ezeket a mintára vágott kartonokat, és eleinte azt hittem, hogy ezt sk. készítik. Én kis naív!!! Nálunk ilyet persze nem lehet kapni, úgyhogy én vagdostam formára - rendkívül egyszerű módon: mértem, osztottam, húztam egy vonalat, és (fél)körözni kezdtem - majd a másodiknál a körzőm bemondta az unalmast: egyre nagyobb ívben kezdett körözni... de hát ez nem lehet akadály! Úgyhogy fotokartonra csináltam vele egyetlen kört - aminek egy felezővonalat is rajzoltam- és körbevágtam. A felezővonalat mindig a kartonra rajzolt vonalra illesztettem, és így rajzoltam át a félköríveket ;-) Gyors volt :-))) Aztán már csak ki kellett vágni :D
A másik aktuális nagy szerelem pedig a bracket névra hallgató, kapcsos zárójelekből szerkesztett forma. Teljesen beleszerettem ebbe a formájába... Nem volt időm szerkeszteni, így a scrap-hu-n kérdeztem, hátha van valakinek , vagy tud olyan helyet, ahol megtalálható. Akinek volt másmilyen készen, egyből át is küldte, és többen pedig azonnal jelentkeztek segíteni, és szerkesztettek ;-) Szóval ezúton is hálásan és NAGYON-NAGYON köszönöm Mindenkinek!! Teljesen meghatódtam ám!! És jó látni, hogy ilyen emberek is vannak, akik önzetlenül segítenek :D (Pláne a bankos ügy után!!)
Ezért a kapcsosért ezúton is NAGGGY köszönet Rainbow-nak!! :-)
Kivételesen nem krétáztam mindent, csak a kapcsosat. A többit körbefestettem fehér-metál és ezüst festékkel. Próbálkozásképpen ;-))
A fényképet én készítettem még analóg géppel, ff tekercsre, épp 4 évvel ezelőtt - és profi ff.előhívó helyen hívattam elő, direkt fekete kerettel. Unokatesóm ujdonsült felesége (már nagy poccakkal;-) látható rajta, amint éppen fellép a hajóra, ahol az ebéd volt. Imádom ezt a képet :-)


A szövegeket fóliára nyomtattam tükrözve, és kapartam - ezért is lettek kicsit bénák... A Ma van... feliratot át is kellett írnom :-(
A körző helyett alkalmazott kivágott kört használtam a pettyezéshez - 3D-s ezüst színű cuccal van eredetileg, de nem lett 3D-s... sebaj ;-)

A részletek:







A kedvencem azonban a fém szív. 50 Ft-ért lehet kapni nálunk, és kicsit még feldíszítettem :D


Köszi, hogy benéztél:-) Szép napot továbbra is!

5 megjegyzés:

Hámos Beáta (betsie) írta...

Álomszép lett ez az oldal. Én nagyon reménykedem, abban a 'talán beküldöm'-ben. :)
Imádom a sok részletet, amit mindig fel lehet fedezni az oldalaidon.
A bracket formát én is nagyon szeretem. Kitűnően alkalmaztad itt!

Budaházi Brigitta írta...

Az oldal irtó jó lett. Tetszik, hogy van mit felfedezni rajta, ötletesek a részletek, az apróságok, szépek a színek... és, bizony jó látni az idézet Freebie-t a Te oldaladon is használatban.

Mesi írta...

Na, szeretnék én ILYEN alkotói válságban lenni... :)
Gyönyörű lett, és ha hiszed, ha nem, már megint egyre gondoltunk: hasonló cakkos formát próbáltam én is szerkesztgetni géppel, de lehet, hogy megmaradok a kézi változatnál. A fém szív hol kapható? Nagyon szuper! Meg az egész oldal... imádom!

Mounier Noémi - Kolibri írta...

ÓÓÓó, hogy ez mennyire gyönyörű lett!! Hihetetlenül szép! Szerintem mindenképp küld be, mert tuti befutó! :) (Szerintem :))

Budaházi Brigitta írta...

Hana, köszönjük, hogy végül is úgy döntöttél, hogy beküldöd az oldaladat a Scrapbookozz velünk kihívására!