Oldalak

2008. október 1., szerda

Mini album - folyt.2.

Előszó: mielőtt megint lemaradna, NAAAGY köszönet Jucának a szuper feliratokért!!!! :-*
Sikerült jól felcsigáznom a kedélyeket, pedig nem állt ennyire szándékomban! Elnézést azoktól, akik csalódtak, hogy félbeszakadt a műsor - csak elfáradtam, és elmentem alunni! (Mire PS-pal megigazgatom a képeket, elmegy egy rakás idő) És különben is, egy bejegyzésbe nem szeretnék hatmillió képet tenni! Pedig képes lennék rá, mert néha maga a fénykép is tetszik, mint alkotás :D
Páran említették, hogy milyen jó is a minialbum, milyen gyorsan készen van. Hát nem nekem!! Egy oldallal ugyanannyit elbajlódtam, mint egy naggyal, az fix, sőt, az átlátszó lapok miatt még többet is!
((És még egy megjegyzés: azért nem régebbi félbehagyott oldalakat fejeztem be, mert ezt tudtam kényelmesen magammal cipelni mindenhova a nyáron. Egyébként képzelem, mit szóltak volna néhányan, ha látják, hogy még edzőtáborba is elvittem :-)))

Na, de haladjunk szép sorjában - azaz visszafelé!

Szóval folytatva:

Bár a hátsó borító is utoljára készült, mégis ezzel folytatom, mert összetartozik az elülső borítóval.Hátulra csak valami nagyon szimplát szerettem volna. Először körbevágtam az alap-lapot, aztán művészkéssel kivágtam a kapcsos formát - a külső része került előre, a belső része hátra. A széleiket fehér zselés tollal körberajzoltam. Tudom, a fekete kézzel írt felirat nem annyira illik ide, de már késő. A zöld szalagból készült füllel lehet begombolni - a szalag kétoldalas ragasztóval került fel: az egyik szára az egyik, a másik szára a másik oldalra van rögzítve, hogy a ragasztót eltakarja :D (A felirat betűtipusa egyébként Jane Austin - ha még nem tűnt fel, az egyik kedvencem)




Ne gondoljátok ám, hogy az egész olyan, mint a borító!! Egy egyszerű kis albumnak indult, csak semmi kiemelkedő dolog. Papírok és slussz. Na jó, meg egy-két egyéni dolog... aztán elkapott a vili... akarom mondani, a hév :D
Nagyjából sorrendben folytatom - oldalpárokban.

Az utolsó oldal ilyen kis egyszerű lett. A napocskák sugara mentén körbevágtam a lapot művészkéssel, ezek alá illesztettem be a fényképet, plussz a sugarakat 3D-sítettem. A kis körök a lyukasztóból származnak, a napocskákat feldobtam még gombokkal. A kiskacsa-nyomda kevésbé látszik - de ez direkt van!



Az utolsó oldalt kezdtem el a talin, de végül a sárga lap fényképes oldal lett kész ott - nagyjából.



A fényképeket sorrendben szerettem volna elhelyezni az albumban, ezért adódott, hogy visszafelé kezdtem el haladni. És hogy akkor miért ezzel a fényképpel kezdtem?? Nemtom!!
A képek szélét lekerekítettem, hogy passzoljon az album lap-széleihez. Az egyik angol feliratos lapocska volt a sablon :D
Egyedül itt van fekete Staz-On tintával pecsételt kör, mivel mire észbe kaptam, már mennem kellett. Úgyhogy ennyit sikerült kipróbálnom :-( Pedig NAGYON NAGYON tetszett az a szitakötő, amit Eszter kezében láttam!)
A kalóz-zászló 5letét lifteltem - magamtól. A staféta keretében, Évának közösen készített oldalon használtam ennek a párját - Bars egyik kinőtt, elnyűtt pólójáról mentettem őket :D Ugyanúgy, ahogy Évánál, fogpiszkálóra kötöttem hímzőfonallal. 3D-sített elemek, plussz a tappancs, és a kiskacsa-nyomda.


Hát eddig ilyen kis egyszerű :D

És most ismét elmegyek aludni, de remélhetőleg holnap folytatom, az én kedvenc oldalpárommal!! :D


Jóéjt, szép napot!!!
Köszi, hogy benéztél ismét!


2 megjegyzés:

Jovi írta...

Jaj, nagyon vártam már, hogy végre feltedd az albumodat:) (Ti. lenyúltam a szélkerekes-kivágós-aládugdosós 5letedet és addig nem akartam mutogatni, amíg az eredetit nem teszed közzé pirul-smiley)

Gyönyörű, Hanás, nem győzöm nézegetni, sokkal szebb, mint ez eminyé;) Nagyon várom a többit is!

Tina írta...

NAGYON ügyes, alapos, részletes, finom munka, gratulálok!!:-)