Oldalak

2008. március 30., vasárnap

Ajándék :-)

Ákinak szombaton volt a szülinapja, és arra készültem ezerrel. Ez egy harmonika fénykép-album tulajdonképpen, és én kreáltam az egészet :-) Illetve a firka kereteket másoltam, mivel már nem maradt energiám, hogy kitaláljak valami szépet - és ezek ÚÚÚGY tecccettek!
(Még réggebben galád módon megtudakoltam melyek Áki kedvenc képei :-))
A chipboardok sk, barna kartonra nyomtattam-kivágtam-3D-sen ragasztottam, ja és arany festékkel összemázoltam :-) (arany és ezüst festéket kevertem össze, hogy szebb színe legyen :-) A címnél a "szegecsek" meg valamelyik kontúrmatrica maradványai.

Az eleje:
A fényképet Photoshopban átalakítottam olyanná, mintha festve lenne:

A belseje (a belső képekhez direkt nem akartam semmilyen keretet):



A borítólapok kettéhajtott kartonból vannak, és az egyik szélük nincs összeragasztva - ide lehet betenni a belső lapokat, amin csak a keretek vannak. (És így tulajdonképpen bővíthető is :-) Így megy bele a "betét":


A belső lapok nélkül:


És a hátulja:


Ez az egy ilyen elgondolkodós képem volt Ákiról, egy bulin készült, miközben Navratil Sanyi "jósolt";-) A "majdnem" pedig szintén nem vagyontárgyra vonatkozik, hanem Hugicára (vagy Öcsikére;-)!!
Húú, azért jó érzés, hogy meg tudtam valósítani az elképzelésemet!!

Köszi, hogy érdekeltelek egy cseppet! ;-) További ragyogó napsütéses szép napokat!!

8 megjegyzés:

Budaházi Brigitta írta...

Egyből átjöttem megnézni a részleteket!!!!! :) Csúcs lett az egész! Nagyon tetszik. Az sk chipboardok nagyon jól mutatnak. Szépek a borítón a kézzel rajzolt keret-kacskaringók a kép körül, az egész színösszeállítás, és a bővíthető belívek! Ügyes vagy! Ízléses, szép, kedves ajándék, gratulálok!

Kata írta...

Én is! :-))) Gyönyörű album.

Szilvi írta...

Látszik, hogy milyen sokat foglalkoztál vele. Nagyon alapos és aprólékos munka. Minden nagyon tetszik rajta! Az arany festék tényleg szép lett, imádom a firkáidat, még ha lested is ( ;-D ) és a cím feliratok a kedvenceim. Gratulálok, csodás kis album.

Bea írta...

Én még csak most találtam ide!
Nagyon tetszik, nagyon ügyi vagy, és külön köszi a fázisfotókért, sokat tanultam belőle.

Ari írta...

Én is most leltem a blogodra, nagyon jók az írásaid, ez az ajándék pedig csúcsszuper!!! Nagyon precíz, gyönyörű munkáid vannak. Bars pedig tündéri!

Mesi írta...

Nagyon szép lett, igényes és elegáns, és látszik, milyen szeretettel készítetted! Nagyon ügyes vagy!

Hámos Beáta (betsie) írta...

Gyönyörű szép lett! Én is csak gratulálni tudok!!!

BoBo írta...

Csak most találtam ide a blogra, de teljesen lenyűgöz. Az album pedig szuper. Jövök rendszeresen tanulni.