Oldalak

2011. november 23., szerda

Gyors és praktikus 2. - Hűtőmágnesek

Talán fontos, mi van a hűtőn, de azt mindenképp jó tudni, mi van benne. A gyorsan elkészülő hűtőmágnesekre felírhatjuk mindezt, ha elfogyott a hűtőből csak letöröljük, és átírhatjuk egyből a Post It-en gyűlő vásárolnivalók listájába.
I created these Practical Fridge Magnets as 2nd quick&easy project for "Anyone can create - with Alkotos". You can find the description on the Alkotos blog. It's hungarian, but full of pictures - if You have any questions, please feel free to drop us a mail! És ha hirtelen kell egy ajándék, annak is tökéletes: írjunk rá üzenetet, tegyünk bele fényképet.


Második vendégünk Via, az urban:eve szerzője volt. Bejegyzését az Urban:eve blogon, a hűtőmágnesek készítésének leírását (benne Via alkotásaival)  pedig az Alkotós blogon olvashatjátok.

Az alkotás megkönnyítendő, összeállítottunk Nektek egy Praktikus hűtőmágnes készletet (amit még kiegészíthettek bármivel :)

Részletek az Alkotós blogon! A készletet az alkotos.kft@gmail.com címen tudjátok megrendelni, vagy meg is nyerhetitek, ha válaszoltok a kérdésre egy kommentben Via bejegyzésénél szombat délig!

Szép napokat, jó étvágyat és legfőképpen jó alkotást kívánok!


Nincsenek megjegyzések: