Oldalak

2011. november 14., hétfő

Több, mint virág - -

- - Flóra

Nem én, hanem Ő, aki nem papírvirágokkal, hanem élő virágokkal alkot. Én pedig a fényképező és a toll túloldalán álltam, és írtam Róla :)
Drága Flóra! Köszönöm ismét és újra a... mindent.

A Vidéki Élet pályázatára beküldött cikkem különdíjat nyert, itt olvashatjátok. (És lesz hamarosan egy másik, "szakmába vágó" is ;)
A zsűri véleménye: "Az interjú igazán különleges műfaj. Megtalálni a megfelelő személyt, akit talán már régóta ismerünk, majd bemutatni úgy, hogy utána az Olvasónak is “ismerőse” legyen, összetett feladat. Egyszerre objektív és szubjektív. Nógrádi-Mikó Flóra ezt a kettősséget könnyed hangvétel mellett tökéletesen hozta vissza, képei pedig igazán mutatósak!"


A honlapjuk igazán szép és igényes: háromféle kategórián belül különféle tartalmú cikkeket olvashattok a Balatonfelvidéki életről, helyekről, emberekről, receptekről :) Érdemes körülnézni!
Ezúton is szeretném megköszönni a Levendula Udvarháznak a díjat, és a Vidéki Élet-nek az elismerést, és a lehetőséget, hogy bemutathattam a hely varázsát egy kicsit... amilyen az én Veszprémem: tele apró, hétköznapi csodákkal, és szépséggel :)

  (forrás: floraviragboltja.hu)

És ha már cikkek. Az Alkotós blogon is lesz három cikkem - három meghívott vendéggel -  alig két nap múlva. Lehet tippelni, kik lesznek! Annyit elárulok, hogy nem scrapperek, és mégis bemutatjuk majd, mit alkottak ;)
És amíg vártok, kényelmesen elkészíthetitek a tanfolyam eheti anyagát.

Jó olvasgatást és jó alkotást kívánok!
 


2 megjegyzés:

hszabinka írta...

Veszprémben élek én is már elég régóta, és sokszor elmentem Flóra virágboltja mellett. Mindig csak nézegettem,de jó lenne bemenni, aztán valamiért még sosem tettem. Pedig valóban nagyon hívogató. Most már épp ideje lesz. ;-)
Nagyon jó a cikked, olyan jó volt olvasni! Köszönöm! :-) És gratulálok a nyereményhez! :-)

{Hana} írta...

Köszönöm!
Kerülj beljebb bátran, nem fogod megbánni! :D